O nama

O firmi

ATLAS Rent A Car je nova rent-a-car agencija u Brčkom koja je svoje usluge i način poslovanja orjentisala prema krajnjem korisnicu po principu full service najma. Bilo da organizujete poslovna i privatna putovanja, putovanja u inostranstvo, planirate samo obilazak grada ili nešto sasvim drugo, mi Vam nudimo individualno prilagođene usluge i rješenja za Vaš vozni park ili unutrašnji transport. Naš vozni park raspolaže vozilima ekonomičnih klasa i vrijednosti.

Sva vozila posjeduju svu zakonom propisanu opremu. Našu uslugu, prije svega, krasi profesionalnost, diskrecija i visok nivo usluge a naši zaposleni su spremni i obučeni da odgovore svim zahtjevima organizacije transporta. Naš know-how i spremnost da u svakom trenutku olakšamo Vaše probleme unutrašnjeg transporta čine nas pouzdanim partnerom.

Misija

Kvalitet, pouzdanost i povjerenje naših klijenata je prvi i osnovi cilj našeg poslovanja. Uvjerite se i sami da mi zaista uvijek stojimo iza svojih riječi. Sva vozila u našoj floti su potpuno nova sa najkvalitetnijim paketima opreme. Pouzdanost i kvalitet je ono što nudimo našim cijenjenim klijentima.
Profesionalnim odnosom, pouzdanošcu, pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom u dosadašnjem periodu smo uslužili veliki broj zadovoljnih klijenata, sa skoro svih prostora.